Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Naujienos Lietuvoje – LOREAL LASH PARADISE IR MAYBELLINE AGE REWIND - AR VERTA??

Labas labas labas!!! Ilgą laiką iš manęs negirdėjai nieko, ir tikriausiai pamiršai, jog egzistuoju. Bet aš esu čia, aš kvėpuoju ( surimavau, high five)! Lietuvoje užvirė bumas, kadangi mūsų vargšę (kosmetikos prasme), šalį, aplankė dvi ilgai lauktos naujienos (kurios svetur toli gražu nebe tokios ir naujos). Bet negi bėdavosimės dėl ilgo transportavimo, svarbu, jog jos mus pasiekė. Taigi tam tararaaaaam...Maybelline Age Rewind, ir Loreal Lash Paradise - Jūsų teismui.
Prisipažinsiu vieną mažą paslaptį, kurios iki galo neatskleisiu, tik pasakysiu tiek, jog turiu tokią žmogiškai maniakišką privilegija sužinoti ir gauti naujienas greičiau, nei jos pasirodo parduotuvių lentynose. Viskas, tik tiek galiu atskleisti. Ne, aš jų negaunu nemokamai, aš jas perku, tačiau kaip senas "dealeris" jomis džiaugiuosi greičiau, negu Jūs ( atsiprašau už netaktą, tačiau norėjau pasigirti, juokauju, žinoma). Taip pat esu tas žmogus, kuris paskatina tų žinomų prekių atėjimą į mūsų rinką - ieškau, kas populiaru, ir teikiu pasiūlymus žmonėms, kurie gali atvežti šiuos mylimus dalykus į Lietuvą. Sugundžiau? Žinau. Tad kai sužinojau, kad pas mus atvažiuoja šios dvi naujienos, pradėjau ploti katučių. Tačiau nenorėjau Jūsų erzinti, ir pasakoti apie produktą, kurio dar nėra. Bet dabar galite lengva ranka nueiti į EUROKOS ar DROGĄ , ir šias naujienas nusipirkti. Taip pat, šios dvi kosmetikos parduotuvės daro daug daug konkursų šia tema, tad nesnauskit. Pradėsiu nuo to, kad su AGE REWIND maskuokliu draugauju jau pakankamai ilgą laiką - apie metus. Ir ką galiu trumpai pasakyti? Jis nuostabus. Taip, jo kaina kandžiojasi, ir būkime realistai, tai tikrai tas produktas, kuris išsinaudoja LABAI greitai, tad mėnesį laiko intensyviai naudojant galėsite džiaugtis tuščiu produktu, bet jo rezultatas... Pasakysiu tik taip, jog naudoju jį toms progoms, kai darau makiažus kitiems, ar tenka pasipuošti pačiai. Jo minkšta kempinėlė leidžia paskirstyti produktą ant Jums norimų zonų lengvu potėpiu, pigmentacija labai primena TARTE SHAPE TAPE, tai reiškia, jog jo reikia labai nedaug, tačiau malonumas jį naudojant, ir paskirstymas vis tiek prideda daug daugiau produkto, nei iš tiesų jo reikia. Ar verta? Labai. Ir dėl šio produkto galite būti tikros - toks, kokį jį turi už jūrų marių, toks yra ir pas mus - garantuoju (pati mačiau, pati žinau). Kiek žinau, rinkoje jo kaina vyrauja iki 10 - 11 eurų. Ar verta tiek mokėti, lengvai atsidūstate prie kasos, ir tikrai susimokate. Bet atminkite, jei norėsite dažytis juo kiekvieną dieną, jis jums kainuos labai brangiai. Tad rekomenduoju jį pasilikti toms progoms, kai žinote, jog jūsų maskuoklis turi nepavesti. Išviesinsite norimas vietas, pakontūruosite veidą, žodžiu, stebuklas, ne produktas.
LOREAL LASH PARADISE. Prisipažinsiu, ilgai zyziau atsakingiems žmonėms, jog mums reikia šio produkto. Jis atėjo. Ir kai pamačiau jo pakuotę, buvau lengvame šoke. Visos labai laukėme gražaus rožinio įpakavimo, pavadinimo LOREAL LASH PARADISE VOLUME, su auksiniais apvadukais ir svajonių blakstienomis... O gavome LOREAL LASH PARADISE EXTATIC. Mano pirminė reakcija buvo " EI, čia ne TAS TAS". Tai merginos.. čia tas. Reikalas tas, kad gamintojas pagal šalį keičia ir pakuotę. Tų visų vidinių nuansų nežinau, čia panašiai, kaip ir FIT ME MATT AND PORELESS pudra, tik guodžia tai, jog rezultatas su šiuo tušu, yra lygiai toks pat, kaip ir užsienyje matytos pakuotės bei tušo. Skeptiškai žiūrėjau į šį produktą. Kuo galime džiaugtis? Jog tušai pagaliau nesumesti į lentynas, ir tu ateini ir nusiperki apibraižytą pakuotę, ir tiesiog, eilinį tušą. Dabar jis - dėžutėje, kuri įmantriai įpakuota, ir suteikia prabangos įvaizdį. Kadangi esu pripratusi prie masyvių tušų, iškračiusi iš dėžutės šį, prajukau. Mažiukas, kompaktiškas, lengvutis, ir smagios matinės pakuotės. Tačiau ohoho kokį žvėrį jis slepia vidui.. ( čia panašiai kaip su vyrais, kurie iš pažiūros kuklūs, tačiau....nukrypom nuo temos)
Šepetėlis - fantastika. Tik užsidėjusi ant akių vieną sluoksnį, galėjau drąsiai eiti į viešumą. Jis pagriebia kiekvieną blakstieną, net pačią mažiausią, ją užriečia, tankina, ilgina... Ir dabar, vakare berašydama Jums šį įrašą, vis dar džiaugiuosi šiuo tušu. Akys atrodo taip pat, kaip atrodė ryte, ką tik padažytos. Pasidarius įmantresnį makiažą, ir norint aplenkti dirbtines blakstienas, tiesiog padenkite keletą sluoksnių. Ir galėsite džiaugtis VAVABOOM blakstienomis. Jis nenubyra, nenubėga, neatsispaudžia ( kas labai svarbu, kadangi mano oda riebi VISUR). Ar tai stebuklas, kurio vertėjo laukti? TAIP TAIP TAIP. Galiu drąsiai teigti, jog tai tikrai geriausias, net ne vienas geriausių, tačiau GERIAUSIAS tušas kurį teko bandyti. Kaina kandžiojasi, tačiau su nuolaida galite prigriebti ir daugiau. Ir žinot, kai sako, kad tušas pora savaičių turi padžiūti, kad parodytų savo tikrą veidą? Tai aš net neabejoju, kad jis mane nustebins dar labiau. Mergaitės, laukėm laukėm ir sulaukėm. Tad kadangi ruduo, palepinkite save - baigėsi šašlykų savaitgaliai, nauji bikiniai ir amžinos kelionės prie vandens pasidegint - pritaupėm ant ledų, dabar pataupom ant gero makiažo. Tad ar verta? VERTA! Bučkių lietus, G.

Komentarai

  1. Laba! Kas porą dienų vis tikrinu tavo blogą ir pasakysiu nuoširdžiai, kad NIEKADA nenusiviliu perskaičius naują postą. Dabar jau žinau ko bėgsiu į Drogą, ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai šita, jei yra ten kokia slapta ausis, tai gal galima į ją pašnabždėti, kad tauta reikalauja fair atspalvio maskuoklio? Nes čia pas visas buvo toks "ūūūžt" kai sužinojo, kad jis atsiras, ir "bach", kai paaiškėjo, kad lietuvaitišką spalvą vistiek per tarpininkus reiks medžioti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Salomėja, kaip malonu sulaukti Tavo komentaro - tavo apžvalgas skaitau kiekvieną kart! Dėl atspalvio žinoma kalbėjome, tačiau esmė tokia, jog tiekėjas į mūsų šalį jos netransportuoja, kaip ir Fit Me maskuoklio 15 spalvos, dėl kurios rėkiu į tas "ausis". Sakė, jog gal ateitį, kai pasiteisins...:)

      Panaikinti
    2. Cha, ir tuo metu, kol jie laukia pasiteisinimo, merginos toliau siunčiasi reikalingus atspalvius užuot pirkusios čia :). Nors aš pati labai gundausi tą Light išmėginti. Tik dabar maskuoklius apskritai pradedu atrast. Senatvė. Šviesesnės spalvos vistiek euroešopuose nėra, o su USA daug krapšliavos. Gal visgi tiktų...

      Panaikinti
    3. Salomėja - susigundžiau nusipirkti lietuvišką Light! O šiuo metu iš užsienio naudoju Brightening- šviesų labai labai! Tai žiemai pats tas, šviesiaodėms irgi, bet aš kadangi gelsvo tono ir šiaip paeksperimentuoju su įdegiu, tai light pats tas! Ant light užfiksavus šviesia pudra tikrai pavyktų tureti gerą variantą!

      Panaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

MAC "Prep and Prime" - Oh YES, or GOD NO!

Labas! Žadėjau, kad kalbėsiu tik apie tas priemones, kurių reikia vengti, arba žūtbūt nusipirkti. Taigi visų Dievų Dievas - MAC . Na tai pakelkim rankas visi, kurie yra girdėję apie žymųjį MAC "Prep and Prime". Jis buvo, yra ir tikriausiai bus visuose Youtube vaizdo įrašuose, pas visus vizažistus, pas visus Tavo draugus ar net pas kaimynę. Pasižiūri į kainą, ir pasakai - kodėl? Už ką? Beveik 21 euras. Dauguma mūsų, už tokius pinigus pagyventų gerą savaitę. Pasitaupant, gal net ir savaitgaliui liktų. Bet apie jį tiek daug girdėjau, kad giliai įkvėpusi stvėriau pakuotę, ir nežiūrint į konsultantės akis padėjau beveik paskutiniuosius savo banknotus ant prekystalio. IMKIT VISKĄ. Pasišokinėdama parlėkiau namo, suskubau viską pakuoti, lupti, plėšti, purkšti... Ir nieko. Ar girdit mane??? NIEKO GERO! Visų pirma, teiginys, jog jis gerai paruošia odą ir išlaiko makiažą ilgą laiką yra grynų gryniausias šlamštas! (atsiprašau tų, kurios jį dievina, bet pripažinkit, jūs no

Amžiaus dvikova - Maybelline "Fit me" Matte and Poreless Lietuva vs Amerika

Labas drauge! Tikriausiai tokie įrašai pamažu pradeda lįsti į dienos šviesą. Kodėl? Nes pagaliau turime priėjimą prie kosmetikos priemonių, kurios taip išgirtos iš už Atlanto ribų. Tik ar kada nors galvojote, kad tos priemonės, kurios pasiekia mus, ir kurias matome savo prekybos centre, yra du visiškai skirtingi dalykai? Tad šiandien sugalvojau padaryti lengvą dvikovą žymiosios Maybelline "Fit me" Matte and Poreless. Pripažinsiu, kai tik pamačiau ją Youtube erdvei, pradėjau lengvai svaigti, ir nerimauti, kada ji pasieks ir mūsų lentynas. Jos dengimas, spalva, išsilaikymas taip gražiai atrodė svetur, jog supratau, kad pagaliau turiu šansą atrasti savo makiažo pagrindą. O brolau, kaip klydau.  Visų pirma, noriu tyliai pasidžiaugti, jog mano gyvenime egzistuoja labai brangus žmogus, kuris tampa dar brangesnis tuomet, kai pariodiškai keliauja į svajonių šalį - Ameriką. Šios dienos dažnai laukiu taip, kaip vaikas Kalėdų. Žinoma, būna gaila jos nematyti kelias savaites, b

Žymiosios URBAN DECAY "NAKED" 3 šešėlių paletės dublikatas Lietuvoje!

Labas! Atleisk, atleisk, buvau šiek tiek dingusi. Atsiradusi saulė vertė mane būti lauke, kadangi žinau, jog prasidėjus rudeniui lindėsiu namuose. Tačiau, turėjau galimybę įsigyti tokį produktą, kuris sudrebino mano pasaulį, ir apvertė jį aukštyn kojomis!( va ką gali padaryti makiažas paprastam žmogeliui) Kažkada buvau paprasta mergaitė, kuri dažydavosi su ESSENCE ir galvodavo, jog mano akių makiažas prilygsta aukščiausio lygio profesionalams. Tuomet atradau Youtube kanalą, ir supratau, kad grožio pasaulyje esu kaip mažas lašelis jūroje. Ir tuomet išgirdau kompaniją URBAN DECAY. Tuomet Youtube viršūnėje karaliavo pirmoji jų paletė, ir varvinau seilę galvodama, kiek daug galėčiau atiduoti, jog turėčiau kažką iš šios linijos. Ėjo laikas, mano norai nesikeitė, todėl savo gimtadieniui iš tos pačios draugės,kuri periodiškai aplanko JAV, gavau staigmenėlę - URBAN DECAY NAKED 3 paletę. Rožinę, gražią, nuostabią, nepakartojama. Kaip matote nuotraukose, mylėjau ją taip, kaip dabar myliu sa