Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Amžiaus dvikova - Maybelline "Fit me" Matte and Poreless Lietuva vs Amerika

Labas drauge!

Tikriausiai tokie įrašai pamažu pradeda lįsti į dienos šviesą. Kodėl? Nes pagaliau turime priėjimą prie kosmetikos priemonių, kurios taip išgirtos iš už Atlanto ribų. Tik ar kada nors galvojote, kad tos priemonės, kurios pasiekia mus, ir kurias matome savo prekybos centre, yra du visiškai skirtingi dalykai?

Tad šiandien sugalvojau padaryti lengvą dvikovą žymiosios Maybelline "Fit me" Matte and Poreless. Pripažinsiu, kai tik pamačiau ją Youtube erdvei, pradėjau lengvai svaigti, ir nerimauti, kada ji pasieks ir mūsų lentynas. Jos dengimas, spalva, išsilaikymas taip gražiai atrodė svetur, jog supratau, kad pagaliau turiu šansą atrasti savo makiažo pagrindą. O brolau, kaip klydau.



 Visų pirma, noriu tyliai pasidžiaugti, jog mano gyvenime egzistuoja labai brangus žmogus, kuris tampa dar brangesnis tuomet, kai pariodiškai keliauja į svajonių šalį - Ameriką. Šios dienos dažnai laukiu taip, kaip vaikas Kalėdų. Žinoma, būna gaila jos nematyti kelias savaites, bet kai atidundu pas ją, manęs laukia pilnas krepšelis "užsakytų" prekių. Net atsimenu, kaip drebėjo rankos, kai Laisvės alėjoje laikiau ilgai lauktą Maybelline pudrą. Šokčiojau, dainavau, ir parbėgus namo ją išbandžiau. Tai buvo prieš porą metų. Ir tiesą pasakius, aš ją įsimylėjau. Jos dengimasis, jos porų užpildymas, išsilaikymas, atsivaizdavimas nuotraukose.. Nors esu riebiaodė, ji suteikia tokį pusiau matinį vaizdą, ir tas lengvas švytėjimas nuotraukose prideda savito šarmo, kurį labai lengva pakoreguoti su atitinkamomis programomis.

Jau ilgą laiką draugavau su šia pudra, kol pamačiau, kaip mūsų grožio parduotuvės pradėjo skalambyti gavusios ilgai lauktą "naujieną". Tamtyč visos Youtube merginos pradėjo apie ją kalbėti (nors atspalvių, kuriuos turiu aš nė su žiburiu nerasi), ir girti, koks tai geras produktas. Atsidarau apžvalgą - o ten visai kita pakuotė. Pasižiūrėjau dar kart - na tikrai! Vedina smalsumo, nusipirkau. Ir eilinį kartą įsitikinau, jog mes tikrai esame labai užmiršta šalis, su savotiškais nuansais.

Visų pirma - spalvos. Šios dvi nuotraukoje skiriasi pustoniu. Tačiau lietuviškoji - balta kai nendrė (*kairė), o užsenietiškoji lengvo smėlio - nude (*dešinė)


Dengimasis - skirtingas. Užsienietiškos konsistencija skysta, maloniai ir greitai išsisklaido, neapsunkina veido, užpildo poras (*dešinėje)
Lietuviškoji mėtosi plėmais, nelygiai pasidengia, ir yra tirštesnė. Be to, oksiduojasi kaip turi būt.(kairėje)

Sudėtis - apie jas nesuprantu, bet pabandžiau pabūt protinga, ir jas palyginti. Yra tokių sudėtinių dalių, kurių Lietuviškoje nėra. Ir matyt, čia tas kertinis akmuo. Taip, suprantu apie standartus, draudžiamus dalykus, bet bent gerai tai, kad Lietuvoje taip garsiai apie ją niekas nekalbėjo, kaip užsienyje. Nes žmonės būtų likę didžiai nusivylę.



Išsilaikymas - O DIEVAI. Va čia prasidės karuselė. Jeigu su Amerikiečiu Maybelline pudra drąsiai galėjau eiti pasišokti, tai su lietuviška daugių daugiausiai galiu nueit nusipirkt vyno. Ar ko kito. Greitai, ir namo. Blizgėti pradeda gal po pusės valandos, ant jos pradeda matytis kitos priemonės, negražiai sluoksniuojasi.

Kaina - gal neprikolinam :) Per išpardavimą, minimalia nuolaida, Amerikoje šią pudrą gali įsigyti už 5$. O ar reikia kalbėti apie Lietuviškas prekes ir jų kainas? (standart pabumbėjimas..tadumtsssss)








Bendrai tariant, neturėkit vilčių. Bandykit, testuokit o radę savo mylėkit. Nes jei būsit tokie idiotai, kurie šokinės nuo vieno ant kito, liksite su suskilusia gelda... Aš čia, beje, apie pudrą. Žiūriu į besibaigiantį buteliuką užsenietiškos, ir skauda širdį. Lietuviška vis dar pilna. O gaila.

Bučkių lietus!

G.

Komentarai

  1. Kuri is siu yra ta amerikietiska? Desineje ar kaireje?

    AtsakytiPanaikinti
  2. O àš, prisižiūrėjus užsienio youtuberių, irgi tikėjausi kažko nerealaus. Nusipirkus Lietuvoje ir pabandžius niekaip nesupratau, kuo šitas makiažo pagrindas toks įspūdingas. :D Įdomus straipsnis!

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

MAC "Prep and Prime" - Oh YES, or GOD NO!

Labas! Žadėjau, kad kalbėsiu tik apie tas priemones, kurių reikia vengti, arba žūtbūt nusipirkti. Taigi visų Dievų Dievas - MAC . Na tai pakelkim rankas visi, kurie yra girdėję apie žymųjį MAC "Prep and Prime". Jis buvo, yra ir tikriausiai bus visuose Youtube vaizdo įrašuose, pas visus vizažistus, pas visus Tavo draugus ar net pas kaimynę. Pasižiūri į kainą, ir pasakai - kodėl? Už ką? Beveik 21 euras. Dauguma mūsų, už tokius pinigus pagyventų gerą savaitę. Pasitaupant, gal net ir savaitgaliui liktų. Bet apie jį tiek daug girdėjau, kad giliai įkvėpusi stvėriau pakuotę, ir nežiūrint į konsultantės akis padėjau beveik paskutiniuosius savo banknotus ant prekystalio. IMKIT VISKĄ. Pasišokinėdama parlėkiau namo, suskubau viską pakuoti, lupti, plėšti, purkšti... Ir nieko. Ar girdit mane??? NIEKO GERO! Visų pirma, teiginys, jog jis gerai paruošia odą ir išlaiko makiažą ilgą laiką yra grynų gryniausias šlamštas! (atsiprašau tų, kurios jį dievina, bet pripažinkit, jūs no

Žymiosios URBAN DECAY "NAKED" 3 šešėlių paletės dublikatas Lietuvoje!

Labas! Atleisk, atleisk, buvau šiek tiek dingusi. Atsiradusi saulė vertė mane būti lauke, kadangi žinau, jog prasidėjus rudeniui lindėsiu namuose. Tačiau, turėjau galimybę įsigyti tokį produktą, kuris sudrebino mano pasaulį, ir apvertė jį aukštyn kojomis!( va ką gali padaryti makiažas paprastam žmogeliui) Kažkada buvau paprasta mergaitė, kuri dažydavosi su ESSENCE ir galvodavo, jog mano akių makiažas prilygsta aukščiausio lygio profesionalams. Tuomet atradau Youtube kanalą, ir supratau, kad grožio pasaulyje esu kaip mažas lašelis jūroje. Ir tuomet išgirdau kompaniją URBAN DECAY. Tuomet Youtube viršūnėje karaliavo pirmoji jų paletė, ir varvinau seilę galvodama, kiek daug galėčiau atiduoti, jog turėčiau kažką iš šios linijos. Ėjo laikas, mano norai nesikeitė, todėl savo gimtadieniui iš tos pačios draugės,kuri periodiškai aplanko JAV, gavau staigmenėlę - URBAN DECAY NAKED 3 paletę. Rožinę, gražią, nuostabią, nepakartojama. Kaip matote nuotraukose, mylėjau ją taip, kaip dabar myliu sa